Grainca: LDK per 24 ore asht e gatshme me shkue ne zgjedhje

Ne statistikat tona LDK asht mire, me riformatizimin e Qeverise dhe rritjen e performances mbesim partia e pare.

 

Blerim Grainca, deputet i LDK’s ka thane se sa i perket riformatimit asht detyre ekskluzive e kryeministrit, dhe nese ndodh ky plan normalisht se ai nuk asht i kenaqun me ministrat e tij.

Grainca personalisht ka thane se jane disa ministra qe nuk po arrine me i shtue proceset perpara por simbas tij asht e drejt ekskluzive me i ba keto ndryshime.

Ai ka thane se me kerkesat e tyne asht i njoftuen edhe kryeministri dhe se thuhet shume shpejt ka me ndodhe edhe riformatimi.

Deputeti i LDK’s ne Rrokum Roll perballe Fidan Jupollit  ka thane se raporti me ligjin asht e drejta fundamentale per me qene minister dhe se duhet pa edhe fuqia politike, ndikimi ne LDK, por edhe e kaluemja e tij.

Por ai ka thane se ne statistikat e tyne, LDK asht mire edhe sa i perket riformatimit por edhe perfomances mbetet si subjekti i pare.

Derisa per zgjedhjet, Grainca ka thane LDK asht e gatshme me shkue ne zgjedhje mbrenda 24 oreve.

 

 

Shperndaje në: