Grekët protestojnë kundër vizitës së Presidentit Obama

Grekët po protestojnë kundër vizitës së Barack Obamës në Athinë.

Mbas dy ditëve qëndrim në Greqi, Obama gjithashtu ka me vizitue edhe Perunë dhe Gjermaninë si vizitat e fundit zyrtare para se me lshue Shtëpinë e Bardhë në Kallnor të 2017’s.

Atë ka me trashëgue Donald Trump, i posazgjedhun në postin e presidentit të Amerikës.