Grupi racist KKK në protestë, sulmohen 3 persona

Ma s’paku 3 persona janë there me thikë në nji protestë të grupit racist Ku Klux Klan, dhe protestuesve që e kundërshtonin këtë protestë në Anheim të Kalifornisë.

13 persona anëtarë të KKK dhe protestuesve, janë arrestue.

Për njani nga të plagosunit raportohet se asht në gjendje të randë shëndetësore.
Përleshja ka ndodhë mbasi anëtarë të KKK arritën në nji park për me mbajtë protestën, por aty erdhën edhe kundërshtarë të këtij grupi racist, të cilët ishin nga grupe për të drejta të njeriut dhe aktivistë.

 

p p3 p4

Shperndaje në: