Grushtet që u perdorën mbrenda parlamenteve , ‘Time’ përfshin edhe Kosovën! (video)

Përleshjet që ndodhën të Mërkurën në Parlamentin e Hong Kongut të nxituna nga tri javë mosmarrëveshjesh në mes të deputetëve pro-pamvarësisë dhe kundërshtarëve të tyne në Këshillin Legjislativ janë publikue edhe online.

Përleshja shpërtheu kur sigurimi u përpoq për me largue nji nga deputetët, Sixtus “Baggio” Leung, i cili u mbrojt nga kolegët e pro-demokracisë.

Hong Kongu nuk asht i vetmi vend ku mosmarrëveshjet ndërmjet deputetëve kanë shpërthye në përleshje.
Revista ma e madhe në botë, ‘Time’ e ka ba nji përmbledhje të situatave të ngjashme sikur në Hong Kong ku mbrenda parlameteve të botës janë përdor grushte.

Në këtë listë nuk ka mungue as Kosova, në parlamentin e së cilit janë përdor shtymje, sharje, karrige, vo, gaz lotsjellës dhe sprej.