Hahn: Liberalizimi mvaret nga Demarkacioni dhe lufta kundër krimit të organizuem

johanes hahn

Komisioneri për zgjanim i Bashkimit Europian, Johannes Hahn ka thanë sot se ma vonë gjatë këtij viti, Parlamenti Europian dhe anëtarët e BE’s kane me marre vendim për liberalizimin e vizave për Ukrainën dhe Gjeorgjinë.

Tue fole për liberalizimin e vizave për Kosovën, Hahn nuk kishte shumë besim se kjo gja mund të ndodhë tuee thanë se “koha asht e paqartë” , tue shtue se lëvizja e lirë mvaret nga gjetja e zgjidhjes lidhun me demarkimin e kufinit me Malin e Zi dhe luftën kundër krimit të ogranizuem.

Shperndaje në: