Hajnat e vjedhin keq Shemsi Veselin, ari në vlerë prej 10 mijë eurove

Hajnat e kanë godit për të dytën herë,  Shemesi Veselin.
Kësaj herë i vodhën krejt stolitë e arit të grues si dhe të holla.

Veseli asht anëtar i Bordi Drejtues të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar dhe asamblist i PDK’s në Kuvendin e Prishtinës dhe ka mujt me ja pa sherrin deklarimit të pasunisë në Agjencinë Kundër Korrupcionit.

Ai në këtë Agjenci si zyrtarë i natë deklaroi stoli ari dhe argjendi në vlerë prej 10 mijë eurove.

Krejt ja morën në nji natë të fundit korrikut derisa ishte në Tiranë.

 

Zyrtari i shtetit shprehet të jetë pak i zhgënjyem edhe me ngathtësinë e Policisë në këto raste.

“Policia po më zhgënjen pak, ngase po bahen vepra dhe ata nuk po shihen shumë gjatë natës apo nëpër lagje patrulla të tyne. Duhet nji preventivë ma e madhe nga ana e tyne”, shtoi tutje Veli.