Haradinaj: Nëse AAK merr pergjegjësi në qeverisje, le ta harrojnë Serbia dhe miqtë se negociojmë me ta, pa na njoft Serbia

Haradinaj: Arkitetkt i pranimit të këtij dialogu, ku vetëm Serbia ka fitue, asht Hashim Thaçi.

Nuk folim me Serbine per cashtje te mbrendshme, le ta harrojne krejt, perfshi edhe miqte, ka thane Haradinaj ne Rrokum Roll, tue sqarue se, ky dialog mundet me ndodh vec nese Serbia pranon me na njoft.

Arkitekt i kesaj menyre te dialogut asht Hashim Thaçi dhe nuk ka tjeter, mendon Haradinaj.

Porosia asht shume e qarte, per krejt tue perfshi BE’n dhe Washingtonin, se nuk kam me fole per cashtje te mbrendshme te Kosoves, nese AAK merr pergjegjesi ne Qeveri, ka sigurue Haradinaj ne Televizionin Rrokum./Rrokum.TV