Haraqija: Kemi me kthye Prishtinën dhe Prizrenin! E kryme asht kjo punë!

Astrit Haraqija, ish Minister i Kultures, ka dhane fjale te medhaja sa i perket qeverisjes se ketij subjekti, si ne nivel qendror po ashtu edhe ate lokal.

Astrit Haraqija ne Rrokum Roll ka thane se LDK ka me kthye Prishtinen, por edhe Prizrenin, bile kjo pune simbas tij tashma asht e kryeme.

“LDK ne zgjedhjet e ardhshme lokale ka me marre Prishtinen, por ka me marre edhe Prizrenin”, ka theksue nder te tjera Haraqija.

 

 

Shperndaje në: