Haraqija: Presidenti Rugova që nga viti 1995 ka pasë vetëm raporte zyrtare me Sali Berishen

Astrit Haraqija ka rrefye gjane e gjate ne Rrokum Roll per aktualitetin politik, por edhe per kohen e liderizmit te LDK’s dhe  Ibrahim Rugoves.

Haraqija i komentoi edhe lidhjet e Rugoves me Sali Berishen dhe udheheqesit e Shqipnise te asaj kohe.

Ai tha se Rugova me Berishen prej vitit 1995 ka pase vetem raporte zyrtare, sepse shume nderkambca kane ndodhe edhe prej Shqipnise.

Haraqija tha filli i krejt kesaj ka qene qe ata mos me u perzi knej, e as na anej, mirepo ishte Sali Berisha qe si Rexhep Qosja kishte pretendime me qene ‘baba i kombit’.

 

Shperndaje në: