Hasan Preteni bahet edhe deshmitar, qe i kujna!

Aktakuza për të cilën ka me deshmue Preteni e ngarkon Limajn me keqpërdorim të detyrës zyrtare gjatë kohës sa e drejtonte Ministrinë e Transportit dhe Telekomunikacionit.

Kreu i Agjensionit Kosovar Kundër Korrupcionit ka me deshmue sot në seancën gjyqësore ndaj ish-ministrit të Transportit dhe Telekomunikacionit, Fatmir Limaj.

Aktakuza për të cilën ka me deshmue Preteni e ngarkon Limajn me keqpërdorim të detyrës zyrtare gjatë kohës sa e drejtonte këtë ministri.

Në procesin e njajtë me Limajn për të njajtat akuza nga Prokuroria Speciale e Kosovës po ngarkohen edhe Nexhat Krasniqi e Endrit Shala.

Pjesë e gjykimit janë edhe Shpëtim Telaku dhe Florim Zuka.

Shperndaje në: