Hashim Thaçi i prinë deputetëve te PDK’s drejt sallës se Kuvendit

Zv.Kryeministri i Kosovës, dhe njiherit Ministri i Punëve të Jashtme, Hashim Thaçi asht nis në drejtim të sallës së Kuvendit, tue ju pri, deputetëve nga PDK.

 

 

Shperndaje në: