Hashim Thaçi, qe çka thotë për PDK’n e Qeverinë!

Presidenti i sapo zgjedhun i Kosovës, Hashim Thaçi n’emisionin “Republika”, me Dardan Gashin ka deklaru se mbas perfundimit të mandatit si president nuk do të kthehet ma në PDK.

Simbas tij, kthimi nuk do t’ishte i shendetshëm për demokracinë, tue shtu se nuk do të ishte mirë rikthimi nga pozicioni i presidencës në parti dhe krijimi i ndonji partie të re.

“Këto janë procese të mbylluna për mua , rikthimi në parti, larg asaj themelimin e ndonji partie apo rikthimin n’egzekutiv, ka thanë Thaçi.