Haziri: Nëse veç nji parim i marrëveshjes nuk respektohet nga PDK’ja, për neve si LDK bjen n’tanësi marrëveshja e koalicionit

Nese bjen nji parim i marreveshjes me PDK, atehere kjo marreveshje ka me ra ne tanesi, ka thane Lutfi Haziri ne Rrokum Roll.

LDK nuk ka arsyeje dhe alternative tjeter me thye marreveshjen simbas diteve dhe motit./Rrokum.TV