Haziri: Nuk tutemi prej zgjedhjeve, edhe 98’tën kur njerëzit prej maleve e kontestonin Rugovën, kemi organizue zgjedhje, e jo ma tash në këtë kohë!

Lufti Haziri ka thane se, LDK ka organizue zgjedhje edhe ne vitin 1998, kur ne zona te caktueme te Kosoves ka pase lufte.

“Kete e kemi ba me sugjerimin e partenereve nderkombetare, mbasi qe nga malet filluen me vnue ne pikepyetje legjitimitetin politik te LDK’s dhe presidentit Rugova”, tha Haziri ne Televizionin Rrokum.

“Edhe tash legjitimiteti na mban neve, dhe LDK asht e gatshme per zgjedhje ne cdo kohe, nuk i tutemi zgjedhjeve ne asnji menyre”.

Keto komente Haziri i bani ne Rrokum Roll me Fidan Jupollin.