Haziri tregon për punimet në rrugën që po kushton 2 milionë euro (foto)

Rruga ka me i pasë katër korsi, zonën e gjelbër, infrastrukturën përcjellëse nëntokësore dhe ndriçimin publik.

Bahet fjalë për ndërtimin e rrugës me katër korsi Gjilan-Livoç i Ulët, e cila kap vlerën e afro 2 milionë euro.

“Do të vazhdojmë me korridorin e dytë Gjilan-Prishtinë, i cili që fillon nga tuneli e deri në fshatin Livoç të Epërm. Vazhdojmë me punë t’hajrit!”, ka shkrue ndër të tjera në Facebok, kryetari i Gjilanit Lutfi Haziri.

20645589-1511981698866994-1581311235-n_1502028245-4930139