Hillary Clinton dhe Donald Trump triumfojne ne Super e Marte

Hillary Clinton dhe Donald Trump triumfojne ne Super e Marte dhe jane shume ngat me qene kandidatet e partive te tyne per garen presidenciale.

Ne diten e Marte, qe e quejne n’Amerike Super e Marte, dite kur votojne 12 shtete te jugut te SHBA, Donald Trump i ka fitu shtate shtete, ndersa Zoja Clinton poashtu shtate shtete.

Kjo fitore i vendos ata ne nji pozicion te fituesve ne raport me kandidatet tjere, raporton The Independent.

Shperndaje në: