Hillary Clinton me vendim të madh për jetën e saj (video)

Hillary Clinton sot ka dhanë vendimin e randësishëm në jetën e saj…

Ish kandidatja për presidentin e SHBA thotë se edhe ma tutje “dhemb shumë” disfata prej rivalit të atëhershëm dhe presidentit aktual, Donald Trump, dhe porositë se ma nuk ka me kandidue.

“Edhe ma tutje dhemb. Shumë dhemb”, ka thanë kandidatja e demokratëve për zgjedhjet në vitin 2016, në intervistë dhanë CBS, në paraqitjen e saj në publik me rastin e prezentimit të librit “Çka ndodhi”.

“E kam krye me atë që me u ba kandidate. Si politikane aktive, e kam krye”. Ka shtue ajo, transmeton AFP.