Hillary Clinton mund bindshëm Bernie Sanders në South Carolina

Hillary Clinton ka arritë me fitue bindshëm ndaj Bernie Sanders, tue marrë 73% të votave në South Carolina, raporton BBC.
87% e afrikano-amerikanëve votuen për ish-Sekretaren e Shtetit, tue e shue çdo shans të senatorit nga veriu.
Për Clinton, fitorja ishte e randësishme se i jep fushatës vrullin dhe optimizmin që duket se i ka mungue javët e fundit.