Hoti: Këto zgjedhje janë të randësishme për vendin

Avdullah Hoti, i nominuemi per Kryeminister nga koalicionin LDK-AKR, ka votue ne Fakultetin Filologjik, ka thane se e ka krye obligimin e tij, qytetar.

Ai ka ftue qytetaret me votue dhe ka kerkue nga ata me ruejt rregullat zgjedhore.

Simbas tij, keto zgjedhje jane te randesishme, dhe qytetaret duhet me ushtrue te drejten e tyne.

 

Shperndaje në: