Hoxhaj e konfirmon, qe kur formohet Qeveria

Enver Hoxhaj

Nënkryetari i PDK’s, Enver Hoxhaj ka deklarue se të Shtunën ka m’u formue Qeveria e Kosovës.

“Aktualisht Veseli, Haradinaj, Pacolli dhe Limaj janë tue shqyrtue procedurat e Kuvendit të Kosovës, që duhet me i dorëzue disa nënshkrime dhe nji kërkesë dhe besoj që të Shtunën ka me ndodhë seanca”, tha ai.

Simbas saj, nji shtet i fuqishëm do të thotë kur projekton shpejtësi, ide dhe politika programore të cilat Haradinaj të Shtunën ka me i prezentue.