Hoxhaj: Idetë e Serbisë për ndryshime të kufijve, të rrezikshme

Ish-Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Enver Hoxhaj, përkundër faktit që aktualisht nuk gjendet në pozitën e kryediplomatit, ka vazhdue me kundërshtimin e ideve të Serbisë për çfarëdo ndamje të Kosovës.

“Kosova ka një shoqëri multietnike me kufij të njohur ndërkombëtarisht. Idetë që po i rikthen Serbia për ndryshim të kufijve janë të rrezikshme dhe të papranueshme”, ka shkrue Hoxhaj në Twitter.