Hoxhaj kallxon pse PAN’i nuk mori pjesë në seancë

Nënkryetari i PDK’s dhe njiherit deputeti i zgjedhun, Enver Hoxhaj, ka konfirmue se PAN nuk ka me marrë pjesë në seancë

Hoxhaj ka thanë se arsye për këtë mos pjesëmarrje në seancë asht se në Kuvend nuk gjendet asnji deputet i këtij koalicionit e as minoriteteve.

‘Siç e patë që mbyllja e seancës u ba në nji mënyrë arbitrare, po ashtu edhe thirrja e nji seance tjetër u ba në atë mënyrë.