Hoxhaj: Më 24 Gusht kemi me propozue kandidatin për Kryeparlamentar

Nënkryetari i PDK’s, Enver Hoxhaj mbas takimit ka thanë se falënderon kryesuesin dhe përfaqësuesit e partive për caktimin e seancës.

Ai ka thanë se në këtë seancë do të dalin me propozimin për Kryeparlamentar dhe me nji afat të shpejt edhe për Kryeministrin.

“Na do të jemi në seancë më 24 Gusht ku do të propozojmë kandidatin për Kryetar të Kuvendit dhe në nji kohë të shkurtë edhe atë për Kryeministër”, ka thanë Hoxhaj.