Hoxhaj: Pres vote reflektimi prej deputeteve per Demarkacionin!

Ministri i Jashtem Enver Hoxhaj ka thane se kufini me Malin e Zi ka perputhje te plote me kadastrin e cila asht ne mbeshtetje edhe me komisionin nderkombetar te formuluem nga Atifete Jahjaga.
“Permbyllja e vijes kufitare do te bente qe vija kufitare me Malin e zi kishte me qene kufi nderkombetar po na s’jemi ne BE”, ka thane Hoxha.
Ai ka thane se na jetojme me nji kohe ku kufijt nuk percaktohen vetem nga njera pale na kemi marredhanie te shkelqyeshme me Malin e Zi dhe Mali i zi nuk asht i interesuem per pronat e Kosovës.

Hoxhaj ka thane se na ne fund te nji procesi i cili asht historik per Kosoven besojme se vota e deputeteve te Kosoves ka me reflektue pozitivitet dhe serioziteti per Kosoven si shtet i pamvarun dhe sovran.