Hoxhaj tregon se kur mbahet seanca

Zavendëskryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Enver Hoxhaj, nuk ka përmende ndonji datë të mundshme se kur mundet me u mbajte vazhdimi i seancës 22 të Kuvendit të Kosovës.

Në këtë intervistë dhanë për gazetën “Epoka e re”, ai ka thanë se kjo seancë do mbahet kur të ketë kushte politike dhe objektive.

Hoxhaj ka deklarue se, krahas shpejtësisë së krijimit të institucioneve, asht e randësishme edhe cilësia e këtyne institucioneve.