Huffington Post: Shqipnia e mrekullueshme, qe perlat e saj!

Gazeta prestigjoze Huffington Post i kushton nji dokumentar Shqipnisë.

Perëndimorët që po njihen së fundi me vendin tonë po mbeten gjithnji e ma të mrekulluem.

Gazeta ka botue këto foto vërtet përrallore nga natyra e egër dhe e paprekun në pjesën ma të madhe të vendit tonë, që duket se asht edhe ajo që i tërheq ma shumë të huejt.

 

perlaaa

 

3-perlaa

 

Shperndaje në: