Hyseni flet për fenë, keni me u befasue çka thotë për imamët kosovarë!

Ministri i Punëve të Mbrendshme, Skënder Hyseni në Konferencën Ndërkombëtare Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm, të organizuem nga kjo ministri ka folë edhe rreth fesë islame.

Ai ka thanë se kjo fe asht fe e mirë dhe predikon paqe.

Madje ai ka përgëzue edhe disa imam për predikimet e tyne.

“Feja islame asht fe e mirë. Predikon paqe. Të tilla i kemi pas fetë në Kosovë. Unë pergëzoj krejt ata imam që kanë ba aq shumë punë për me ruejt frymën konstruktive dhe pozitiviste të predikimeve të tyne”, ka thanë Hyseni.

 

2-hysenii

 

3-hyseniii

Shperndaje në: