Hysni Ngucati zgjedhet kryetar i OVL-UÇK’s

Hysni Ngucati asht zgjedh kryetarë i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK’s.

Kandidatë për këtë  pozitë  kanë qenë edhe Smail Elezaj, Fatmir Mehmeti dhe Muharrem Xhemaili.

Ngucati vjen nga rajoni i Drenicës, pikërisht prej fshatit Morinë – komuna e Skenderajt.

 

 

Shperndaje në: