“M’ka çue Zoti me gjue!” E kapin!

ABC News dhe NBC News, raportojnë se policia e ka identifikue autorin e krismave pranë Kongresit. Quhet Larry Dawson nga Tennessee.
Kjo nuk asht hera e parë që Dawson ka ba veprim të pamatun, sepse para do kohe ishte fute në Dhomën e Përfaqësuesve tue piskate se asht “Profeti i Zotit”.

Në Dhetor të vitit të kaluem, Dawson ishte arrestue nga policia për hymje të paautorizueme në Capitol Hill.