Ilir Deda përfaqësues i opozitës në Komisionin Zgjedhor për President

Ilir Deda nga opozita, anëtar i Komisionit Zgjedhor në seancën për President. Janë caktue dhe anëtarët e tjerë të komisionit.

Shperndaje në: