Ilir Konushefcin e kujton edhe Kryeparlamentari Veseli

Kryetari i Kuvendit, njiherish edhe kryetari i PDK, Kadri Veseli, përkujtoi ranien e njanit prej luftarëve të parë dhe organizatorëve të UÇK’s, Ilir Konushefcin.

Në këtë ditë, përkujtojmë rënien e njërit prej luftëtarëve të parë dhe organizatorëve të UÇK-së, Ilir Konushefcin. Në historinë tonë, në mendjet dhe zemrat tona, do të jetë i paharrueshëm kujtimi për veprën e tij, në shërbim të atdheut dhe lirisë së Kosovës. K.V”, shkruejti Veseli në Facebook.

 

ilir