Ilir Meta rikonfirmohet si lider i LSI’s!

Ilir Meta ka me qenë persëri në krye të LSI’s për nji mandat tjetër si kryetar.

Nga 41. 862 vota të vlefshme, dhe 508 vota të pavlefshme Ilir Meta ka dominue me mbi 32 mijë vota.

Në garë ishin edhe deputeti Përparim Spahiu dhe Shezai Rrokaj.

 

Votat:

Ilir Meta 32.850 vota ose 76 %

Përparim Spahiu: 5655 vota ose 21.1% të votave

Shezai Rrokaj rreth 4 mijë vota

Shperndaje në: