Ilire Vinca, Arta Selimi dhe Eda Belortaja – te ftuemet e Kastro Zizos

Rrokum Night me Kastro Zizo, ne edicionin e tete, ftoi aktoret Ilire Vinca, Arta Selimi dhe Eda Belortaja.

Ne nji bisede te shpengueme me aktoret, Kastro Zizo sjell situaten e tashme te filmit e teatrit nder ne.

Repriza e emisionit asht sonte, e Diell, ne oren 23:00h.

Shperndaje në: