Incidenti i kryeministrit kanadez ban xhiron e botës. Kqyreni

tureday

Kryeministri kanadez, Justin Trudeau, asht ba protagonist i nji episodi të pakandshëm në Parlament.

Gjatë debateve, Trudeau i nervozuem shoqnoi për në vendin e tij, tue e mbajt për krahu, nji deputet të Partisë Konservatore.

Por në momentin kur e kap nga krahu dhe kthehet për me u nis drejt vendit, Trudeau godet pa dashje në gjoks nji deputete të re.

Debati që pasoi e detyroi drejtuesin e seancës të kerkonte vendosjen e qetësisë.

Ndërsa kryeministri kërkoi falje disa herë për këtë veprim të paqellimshëm.