Interesim i madh për buxhetin e shtetit, çka po ban komisioni (video)

Interesim i jashtëzakonshëm për takimin e sotëm të Komisionit për Buxhet dhe Financa, i cili në pikë të parë të rendit të ditës shqyrton në parim Projektligjin për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2017.

Moskalimi i buxhetit të propozuem nga Qeveria, ditëve të fundit ka rritë zanat për ngecje mes partnerëve të koalicionit në këtë pikë, e cila edhe lekundë marrëdhaniet PDK-LDK në rast se nuk kalon si i tillë.

 

Shperndaje në: