Isa Mustafa ja ban ‘bllok’ Listes Serbe!

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka ba të ditun se ka me ftue partitë opozitare në takim lidhun me Demarkacionin me Malin e Zi.

Ai ka deklarue se Demarkacioni ka me u riprocedue, ndërsa kushtet e Listës Serbe nuk do të plotësohen, çfarëdo qofshin ato.

I pari i Qeverisë ka ba të ditun se do të qartësohet situata e Demarkacionit, si me opozitën, ashtu edhe me Listën Serbe.

Ai ka ba të ditun se do të mabjë takime edhe me kryetarët e komunave Pejë, Junik, Deçan dhe Istog, vërejtjet e të cilëve tha se do të merren parasysh.

 Këto takime kanë me u zhvillue para riprocedimit të Demarkacionit në Kuvend.
Shperndaje në: