ISIS i ka trajnue 400 luftare me sulmue Europen

bruksel

Raportet e fundit thone se ISIS i ka trajnue 400 luftare per me i sulmue caqet n’Europe, raporton Reuters.

Simbas zyrtareve per siguri qe i kane thane agjencise Associated Press, grupet terroriste te ISIS i kane shume celula semiautonome neper krejt Europen.

Keto paralajmerime vijne nga nji numer i zyrtareve per siguri te Irakut dhe Europes.

bruksel-lule per viktimat e sulmit

Shperndaje në: