ISIS: Kemi me i sulmue SHBA’t dhe Europen gjatë Muejit të Shejtë të Ramazanit

Shteti Islamik i Irakut dhe Sirisë përmes nji audio incizimi ka kërcenue për sulme të reja.

Simbas agjensisë së lajmeve ‘Reuters’, militantët e Shtetit Islamik (ISIS) kanë kërcenue se kanë me sulmue Shtetet e Bashkueme të Amerikës dhe Europën gjatë Muejit të Shejtë të Ramazanit