ISIS kercenon EUROVISIONIN!

ISIS-665512

Tete fanatik te ISIS kane hy ne Stockholm, mbasi jane kthye prej luftave ne Irak e Siri, raporton Daily Star.
Detektivat e kane zbulue se targeti i tyne asht – festivali i madh europian i kanges – Eurovision – i cili sivjet mbahet ne Suedi.

Njani prej terroristave te kapun ka lidhje te aferta me liderin e ISIS Abu Bakr al-Baghdadi, shkruen tablloidi britanik Express.

 
Organizatoret e festit deklarojne se çashtjet e sigurise jane te vendit ku mbahet, prandaj ata jane te interesuem dhe fokusuem kryesisht ne fest dhe nuk komentojne.

 

Shperndaje në: