Islami: Si pa Trumpin e Hashimin, vija Washington-Londër-Prishtinë-Tiranë-Stamboll-Tel Aviv asht primare për SHBA

Islami: Nga sot, me instalimin e raketava ballistike të Rusisë, Europa po hyn me nji etapë të re

Mbledhja e NATO’s asht shty, per shkak se nuk dihet ende qendrimi i Donald Trump ne lidhje me politikat e tij ne kete aspekt.

Keshtu ka thane gazetari Dardan Islami ne Rrokum Roll te Televizionit Rrokum.

“Bota po ndryshon, mundemi me pase nji influence te Rusise ne Ballkan, sepse kjo asht Amerika e re, e qe as vet Amerika nuk po e din se cka asht”, thote Islami.

Islami konsideron se marredhaniet e Amerikes me Kosoven kane me qene te njajta, me apo pa Trump, sepse simbas tij, vija amerikane shtrihet nga Washington ne Londer, e nga aty ne Kosove, ‘cka na dallon nga fqijet tane’, thote ai.

“Donald Trump ka me na befasue shume, here me te mire, por edhe here me te keq, nese raportet qe shkojne nga Kosova kane permbajtje negative”, vlereson Islami, shkruen Rrokum.TV.

Kosova perballet me dy “ISIS’a” ka thane Islami, tue shtue se, njani asht nga ISIS arab dhe tjetri nga ai serbo-ortodoks.