Isufi: Mosvotimi i OSHP dhe deklaratat e Mustafes per Demarkacionin na thone se koalicioni asht i çkordinuem

“Na e shohim si tentim per terheqje, por kjo absolutisht nuk e terheq nga pergjegjesia e nenshkrimit te kesaj marreveshje”, tha Ahmet Isufi, nenkryetari i AAK permes telefonit ne Rrokum Roll lidhun me deklaraten e Isa Mustafes per komisionin e Demarkacionit. E per te, kjo deklarate e Mustafes nenkupton çarkodim te koalicionit.

Isufi tha se zotni Mustafa po mundohet me u terheq, por ai theksoi se kjo s’mundet me ndodh pa dhane doreheqje ai, Qeveria, dhe komisioni vleresues i Demarkacionit.

Isufi shtoi se se Komisioni duhet me u perba nga nderkombetare e vendor, por duhet me u terhek komisioni paraprak.

Shperndaje në: