Ka fillue seanca e Këshillit të OKB për Kosovën

Ka fillue sot seanca e Kombeve të Bashkueme, në të cilën ka me u diskutue për situatën në Kosovë.

Në këtë seancë pritet të diskutohet edhe rreth raportit të fundit të Sekretarit të Përgjithshëm të OKB për punën e UNMIK’ut dhe të situatës në Kosovë.