Ka nisë seanca mbas 2 ore vonesë

Ma ne fund ka nise seanca e Kuvendit te Kosoves, e parapame me fillue prej ores 10:00.

Por, ajo ka nisë ne oren 12, mbasi qe ishte vonue kryetari i Kuvendit te Kosoves, Kadri Veseli.

Sic u raportue ne media sot, arsyeja e voneses se Veselit ishte takimet qe ai kishte me Samuel Zbogar dhe Greg Delawie.

Momentalisht ne salle jane gjithsej 72 deputete, raporton Rrokum.TV

seanca 1 seanca 3

seanca 2

Shperndaje në: