Ka paknaqësi, bllokohet puna në Stacionin e Autobusëve!

Përfaqësuesi i punëtorëve të Stacionit të Autobusëve në Prishtinë, Sheqeri Abazi ka tregue se puna në stacion ka me u bllokue derisa nuk merret vendim për largimin e drejtorit dhe derisa të kthehen vulat të cilat janë marrë nga shefi egzekutiv, Ylber Çitaku, tanima i shkarkuem nga Bordi i drejtorëve.

Punëtoret të mllefosun kanë bllokue hymjen e cila të dërgon për te zyret ku bahet punë.

 

3-stacioni

 

1-stacioni

Shperndaje në: