Ka të lënduem nga paniku në ‘Beerfest’

Në edicionin e sivjemë të ‘Beerfest’, pati nji alarm për sulm dhe të shtana. Nga paniku turma filloi me vrapue nga tana anët tue ikë, çka ka rezultue me disa të lënduem.

Të lënduemit kryesisht kanë pësue nga përplasja e turmës në momentin kur asht dyshue për të shtana.

Në vendin e ngjarjes shihen shumë autoambulanca që bartin të lënduemit. 

Shperndaje në: