Kadri Veseli e ambasadori britanik bajnë homazhe për Bajram Rexhepin (foto)

Kryetari i PDK’s, Kadri Veseli, ka ba homazhe para trupit të ish-kryeministrit, Bajram Rexhepi, si dhe ka ngushëllue familjen Rexhepi.

Bashkë me Veselin homazhe kanë ba edhe nënkryetari i PDK, Xhavit Haliti, Memli Krasniqi si dhe anëtarë tjerë nga PDK.

Ambasadori i Britanisë së Madhe për Kosovë, Ruari O’Conell, ka ba sot homazhe para trupit të pajetë të ish-kryeministrit të Kosovës Bajram Rexhepi.