Kadriaj: Donika Kadaj-Bujupi, Kali i Trojës n’AAK

Deputetja e AAK’s, Time Kadrijaj, ka reague mbas deklaratave të fundit të deputetes së re të Vetëvendosjes, Donika Kadaj- Bujupi.

Kadrijaj në nji shkrim në Facebook thekson se në propozimin e VV’s për AAK’n kërkohej specifikisht që Donika me qenë përfaqësuesja nga partia e Haradinajt.

Shënimi i plotë:

Donika e Trojes
Sa gjatë qëndroi Kali i Trojës në AAK.Në propozimin e VV-së për Alternativen, specifikisht i kërkohej AAK-së, që në Këshillin Drejtues të Alternatives të ishte edhe Donika. Dmth që VV të kishte 4 të vetët, plus Doniken si Kalë Troje, plus nja 4 poashtu të vetët, po nga shoqëria civile dhe mundësisht edhe një kalë Troje nga Nisma. Dmth dhjetë me katër!!! Ky ishte morali politik i partneritetit të VV-së me neve.
“PO jo bre djem se ne moti merremi me këto punë!