‘Kafkat’ që po shfarosin ISIS’in nga territoret e Irakut (foto)

Grupi terrorist ISIS po humb çdo ditë e ma shumë terren në Irak dhe nuk asht larg dita kur ekstremisti i fundit me u largue.

Nji kontribut të madh në eliminimin e tyne po jep edhe “Divizioni i Artë”, nji njësi komandosh e specializueme për situata të caktueme.

Ata janë stërvit dhe financue nga SHBA.

Komandot kanë lirue sot gjashtë lagje të Mosulit, tue zvogëlue edhe ma shumë ndikimin e ISIS në këtë qytet.

Ata kanë marrë nofkën ‘Kafkat’, mbasi mbajnë maska të tilla në fytyrë.
Simbas banorëve të kësaj zone, ‘Kafkat’  janë shndërrue në tmerr për ISIS’in.

 

4-kafkat

 

3-kafkat

 

2-kafkat

 

1-kafkat

Shperndaje në: