Kampionen e botës sot e presin n’aeroport!

majlindaaa

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit organizon sot pritjen e xhudistëve dhe përfaqësuesve të Federatës së Xhudos n’Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”, Majlinda Kelmendi e Nora Gjakova.

Që të dyja kthehen nga Kampionati Europian që u mbajt në Rusi, me ç’rast do të mbahet edhe nji konferencë për media.

Kampionia e botës, Majlinda Kelmendi fitoi medaljen e artë në Kampionatin Europian në Rusi.