Kandidatët e Nisma për Kosovën

Partia Nisma për Kosovën tashma e ka përfundue përpilimin e listës me emnat kandidatë për deputetë të Kuvendit të Kosovës.

Qe emnat:

Fatmir Limaj, Bilall Sherifi , Zafir Berisha, Bajram Hasani, Enver Hoti, Haxhi Shala, Muharrem Kuçi, Milaim Zeka, Isa Xhemajli ,Besim Shyti ,Valdete Bajrami, Albulena Balaj, Violeta Demaj, Anita Mulolli dhe Manuela Koni

Shperndaje në: